Me shpejtesine e drites transmetohen informacionet ne Fibren Optike, dhe vetem me Fiber Optike Selcom ju mundeson sherbimin Internet, Telefoni Fikse dhe Televizion.

Tashme sherbimet e ofruara me fiber optike nuk jane me privilegj vetem i bizneseve. Tarifat dhe ofertat tona, nga me te mirat ne treg, mundesojne secilin prej jush te perfitoje nga cilesia maksimale qe ofron kjo teknologji e avancuar.

Ju mirepresim te provoni avantazhet e teknologjise se fundit me paketat fantastike te sherbimeve tona.

Gjendemi prane jush ne Tirane, Elbasan, Librazhd, Golem (Kavaje) dhe po punojme te mundesojme keto sherbime edhe ne qytete te tjera.

Na kontaktoni dhe do zbuloni ofertat qe ne kemi per ju.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Nga data 1 Janar 2015, sherbimi i telefonise fikse behet me parapagim.


Tashme jemi prezent ne Elbasan dhe ne Librazhd


Se shpejti sherbimi IPTV do sjelle tek ju kanale televizive por dhe do e ktheje televizorin tuaj ne nje "SMART TV"


Hapet pika e re e Selcom, mbrapa Piano-Bar "Piazza".

 
Elbasan: 054 710 000 Durres: 052 520 000 Korce: 082 610 000 Pogradec: 083 800 000 Librazhd: 0514 82 000 Kavaje: 055 620 000
info@selcom.al